Nyári táborok – felszerelés, információk


Ahogy arról már korábban is tájékoztattuk az érdeklődőket, augusztusban Kovácspatakon kerül megrendezésre táborunk, két időpontban, július 13-19. és augusztus 3-9. között. Az alábbiakban a táborokban használatos felszerelésről olvashatnak, valamint egyéb, a táborral kapcsolatos információt osztunk meg. FONTOS! Az autóbusz Nagymagyarról 7.30-kor, Dunaszerdahelyről 8.00-kor indul.

TÁBOR KOVÁCSPATAKON

2020. július 13-19.; 2020. augusztus 3-9.

Egyéni tábori felszerelési jegyzék

Ruházat:

Vékony rövidujjú pólók és rövidnadrágok, hosszúnadrág, több váltás alsónemű/fehérnemű valamint kellő mennyiségű zokni (lehetőleg nem műszálas, amelyikben megizzad és megfő a lábfej),, papucs, napellenzős sapka (fehér vagy világos színű), éjszakai öltözet (lehet melegítő is), meleg pulóver, viharkabát (dzseki), esőköpeny, zsebkendő (lehet papír is), erős vízhatlan cipő - lehetőleg bakancs (ez nem azonos a gumicsizmával), 1-2 sportolásra alkalmas cipő, hogy váltható legyen. Szoknya a lányoknak felesleges!
A koronavírusra való tekintettel szükséges még hozni 2 db szájmaszkot, kéz fertőtlenítőt elegendőt egész hétre.

Egyéb szükséges dolgok:

Egészségügyi kártya, és ha van személyi igazolvány.

Tisztálkodószerek: (szappan, fogkefe, fogkrém, fésű, törülköző, valamint ivópohár, napozókrém, szúnyogriasztó, toalettpapír, elemlámpa (+ pótelem), írószer és jegyzetfüzet. Kulacs, vagy jól zárható, esetleg szigetelt műanyag flakon teának ill. víznek a kirándulásokra. Tű, cérna, biztostű, kis méretű hátizsák. Hozható még, de nem kötelező imakönyv vagy zsoltároskönyv.
Nagyon fontos, ha a gyermek folyékony szappant tusfürdőt hoz, kérem a kisebb kiszerelést válasszák, a bőröndben ezek nagy helyet foglalnak, és úgysem fogy el a tábor végére. Helyette inkább kedvenc társasjátékot, könyvet hozzanak.
Ha gyógyszert szed a gyermek, kérem ne felejtsék otthon.

Felesleges ékszerekért, nem vállalunk felelősséget!
Mobiltelefont, és egyéb elektronikus játékot a tábor területére hozni tilos! Ha mégis megtőrténik, a tábor vezetői ezt elkobozzák és a tábor végén szolgáltatják vissza!

A szülőknek lehetőséget biztosítunk, hogy gyermekével este 18:00 óra után beszélgetést folytassanak a köv. tel szám felhívásával 0915 727 613.

Kérem a tisztelt Szülőket, hogy rágót, chipseket és felesleges édességet valamint élelmet ne pakoljanak.
A tábor lakói az első napon ebédet már kapnak, a hazaérkezésig el lesznek látva a szükséges élelmiszerrel./gyümölcs, édesség is lesz a táborban/

A szülők a táborba együtt pakoljanak a gyermekekkel, így tudja majd a gyermek, hogy mi is van a táskájában. Ajánlatos egy kisebb hátizsákot betenni a tábori felszerelés közé, kiránduláskor, ez nagyon hasznos. Kérem a kedves szülőket eldobható műanyag táskába semmit ne rakjanak.

Biztosítást kötünk a résztvevőkre.

A tábordíj összege 120.- €

A tábordíjat a köv. számlaszámra kérem utalni legkésőbb 2020 7.8-ig, illetve akinek ez a lehetőség nem felel meg, úgy az induláskor készpénzben is fizethet. Az augusztusi tábort pedig július 30-ig kérem megfizetni .
IBAN: SK03 0200 0000 0021 3784 8853
VS: 13032020

Mivel idén a táborra benyújtott pályázatunkat forráshiány miatt elutasították, ezért hálás szívvel megköszönjük, ha a szülők lehetőségük szerint megtámogatják a tábort zöldséggel gyümölccsel /csak ami a kertben megtermett, ne vásároljanak/, illetve aki szeretne tartóst élelmiszert is adhat, természetesen ezt sem várjuk el mindenkitől.
Megértésüket köszönöm !

Mindenkit szeretettel várunk a táborba, jó táborozást kívánunk!
Győri Margit elnök

FONTOS!
A csatolt dokumentumok közül letölhetők a jelentkezési lapok és a nyilatkozatok is.(Kétféle formátumban: *.doc, illetve *.pdf)
Figyelem!
Kérjük, hogy mindenki csak a ráj vonatkozó nyilatkozatot nyomtassa ki és hozza magűval a busz indulásakor. Ha ezt nem tudják megtenni, jelezzék, és induláskor is kitölthetik a megfelelő nyilatkozatot.
FONTOS!
Az autóbusz Nagymagyarról 7.30-kor, Dunaszerdahelyről 8.00-kor indul.

CsatolmányMéret
kovacspatak-2020_egyeni-tabori-felszerelesi-jegyzek.pdf161.04 KB
2020_femit_kovacspatak_jelentkezesi-lap-2020.doc50.5 KB
2020_femit_kovacspatak_jelentkezesi-lap-2020.pdf170.39 KB
2020-femit_kovacspatak_jelentkezesi-iv-2020_felnottek.doc50 KB
2020-femit_kovacspatak_jelentkezesi-iv-2020_felnottek.pdf170.29 KB