TÓ – PARTY – TÁBOR

A FEMIT 2017. augusztus 14-20. között szervezi meg idei nyári táborát, az albári Relax Parkban. Jegyzékbe foglaltuk össze a táborba szükséges felszereléseket, melyet az alábbiakban olvashatnak, illetve *.doc formátumban le is tölthetnek.

TÓ – PARTY – TÁBOR

Albár Relax Park 2017. Augusztus 14-20

Egyéni tábori felszerelési jegyzék

Ruházat:
Vékony rövidujjú pólók és rövidnadrágok, hosszúnadrág, több váltás alsónemű/fehérnemű valamint kellő mennyiségű zokni (lehetőleg nem műszálas, amelyikben megizzad és megfő a lábfej), papucs, napellenzős sapka (fehér vagy világos színű), éjszakai öltözet (lehet melegítő is), meleg pulóver, viharkabát (dzseki), esőköpeny, zsebkendő (lehet papír is), fürdőruha, törülköző a fürdőbe, erős vízhatlan cipő - lehetőleg bakancs (ez nem azonos a gumicsizmával), 1-2 sportolásra alkalmas cipő, hogy váltható legyen. Szoknya és ruha a lányoknak felesleges!

Egyéb szükséges dolgok:
Egészségügyi kártya, útlevél akinek még nincs személyi igazolványa.
Tisztálkodószerek (szappan, fogkefe, fogkrém, fésű, törülköző, napozókrém, szúnyogriasztó, toalettpapír, elemlámpa (+ pótelem), írószer és jegyzetfüzet. Kulacs, vagy műanyag flakon teának ill. víznek a kirándulásokra. Tű, cérna, biztostű, kis méretű hátizsák. Hozható még, de nem kötelező imakönyv vagy zsoltároskönyv.
Ha gyógyszert szed a gyermek, kérem ne felejtsék otthon.
Felesleges ékszerekért, a tábor szervezői nem vállalnak felőséget!
Mobiltelefont, és egyéb elektronikus játékot a tábor területére hozni tilos! Ha mégis megtőrténik, a tábor vezetői ezt elkobozzák és tábor végén szolgáltatják vissza!

Kérem a tisztelt Szülőket, hogy rágót, chipseket és feleslegesen édességet valamint élelmet ne pakoljanak.
A tábor lakói az elő naptól kezdve el lesznek látva a szükséges élelmiszerrel.

A szülők a táborba együtt pakoljanak a gyermekekkel, így tudja majd a gyermek, hogy mi is van a táskájába. Ajánlatos egy kisebb hátizsákot betenni a tábori felszerelés közé, kiránduláskor, strandon hasznát veszi. Kérem a kedves szülőket eldobható műanyag táskába semmit ne pakoljanak.

A tábordíj osszege: 50.- €
A tábordíjat a köv. számlaszámra kérem utalni legkésőbb 2017. július 31-ig
IBAN: SK03 0200 0000 0021 3784 8853
VS: 29062017
Készpénzzel a FEMIT irodában lehet fizetni!

Köszönöm !

Mindenkit szeretettel várunk a táborba, jó táborozást kívánunk!
Győri Margit elnök

CsatolmányMéret
2017-08-14-20_albar_egyeni-tabori-felszerelesi-jegyzek.doc29.5 KB