Nyári tábor Karván - 2023. július 10-16.


Minden tudnivaló a 2023. július 10-16. közt szervezendő karvai nyári táborról. Az információk alább olvashatók, illetve a tudnivalók letölthetők a cikk végén lévő pdf-fájlból.

Időpont: 2023 július 10-16
Helyszín: Karva /Kravany nad Dunajom
A tábordíj összege: 150.- €
Ha a táborba több gyermek jön egy családból kedvezményt biztosítunk.
A tábordíj felét előlegként a köv. számlaszámra kérem utalni 2023. június 10-ig.
A tábordíj második részletét legkésőbb június 30-ig kell elrendezni.
IBAN: SK68 7500 0000 0040 2942 7225
Banki utalásnál a megjegyzés rovatba kérem beírni a gyermek nevét, hogy a befizetett ősszeget be tudjuk azonosítani.
Még nem tudjuk, hogy a táborra kapunk-e támogatást, tehát a tábordíj összege egyenlőre a megszabott összeg. Amennyiben időközbeni változás áll be, arról azonnal értesítjük a szülőket, és a tábordíj magassága ennek arányában változik majd. /tehát csökken/
Hálás szívvel megköszönjük, ha a szülők lehetőségük szerint megtámogatják a tábort zöldséggel gyümölccsel /csak ami a kertben megtermett, ne vásároljanak!
Megértésüket köszönöm !

Egyéni tábori felszerelési jegyzék
Ruházat:
Vékony rövidujjú pólók és rövidnadrágok, hosszúnadrág, több váltás alsónemű/fehérnemű valamint kellő mennyiségű zokni (lehetőleg nem műszálas, amelyikben megizzad és megfő a lábfej),, papucs, napellenzős sapka (fehér vagy világos színű), éjszakai öltözet (lehet melegítő is), meleg pulóver, viharkabát (dzseki), esőköpeny, zsebkendő (lehet papír is), erős vízhatlan cipő - lehetőleg bakancs (ez nem azonos a gumicsizmával), 1-2 sportolásra alkalmas cipő, hogy váltható legyen. Új cipőt nem ajánlatos hozni, mert feltöri a gyermek lábát.
Egyéb szükséges dolgok:
Egészségügyi kártya, és ha van személyi igazolvány.
Tisztálkodószerek: (szappan, fogkefe, fogkrém, fésű, törülköző,valamint ivópohár, napozókrém, szúnyogriasztó, toalettpapír? elemlámpa (+ pótelem), írószer és jegyzetfüzet. Kulacs, vagy jól zárható, esetleg szigetelt műanyag flakon teának ill. víznek a kirándulásokra. Tű, cérna, biztostű, kis méretű hátizsák. Hozható még, de nem kötelező imakönyv vagy zsoltároskönyv.
Nagyon fontos, ha a gyermek folyékony szappant tusfürdőt hoz, kérem a kisebb kiszerelést válasszák, a bőröndben ezek nagy helyet foglalnak, és úgysem fogy el a tábor végére. Helyette inkább kedvenc társasjátékot, könyvet hozzanak.
Ha gyógyszert szed a gyermek, kérem ne felejtsék otthon.
Felesleges ékszerekért, nem vállalunk felelősséget!
A szülőknek lehetőséget biztosítunk, hogy gyermekével este 18:00 óra után beszélgetést folytassanak a köv. tel szám felhívásával 0915 727 613.
Kérem a tisztelt Szülőket, hogy rágót, chipseket és felesleges édességet valamint élelmet csak annyit pakoljanak ami a táborba érkezésig elfogy.
A tábor lakói az első napon ebédet már kapnak, a hazaérkezésig el lesznek látva a szükséges élelmiszerrel. /gyümölcs és édesség is lesz a táborban/
A szülők a táborba együtt pakoljanak a gyermekekkel, így tudja majd a gyermek, hogy mi is van a táskájában. Ajánlatos egy kisebb hátizsákot betenni a tábori felszerelés közé, kiránduláskor, ez nagyon hasznos. Kérem a kedves szülőket eldobható műanyag táskába semmit ne rakjanak.
Mivel lesznek olyan gyermekek, fiatalok akik vonattal jönnek a táborba, kérem a kedves szülőket, felesleges dolgokat ne pakoljanak a gyerekeknek. A fenti jegyzékbe minden benne szerepel amire a tábor ideje alatt szükségük van, a nagy bőröndök sok helyet foglalnak és a gyermek sem bírja elvinni.
Mindenkit szeretettel várunk a táborba, jó táborozást kívánok!

Győri Margit elnök

CsatolmányMéret
2023-07-10-16-nyari-tabor-karva.pdf139.1 KB