Nyári tábor a Csitári hegyek alatt - program

A Femit az idén is megszervezi nyári táborát, ezúttal a Csitári hegyek alatt, 2016. július 29. és 2016. augusztus 6. között.

Figyelem!
Letölthető az „Egyéni tábori felszerelési jegyzék”

Az alábbiakban a rendezvény programja.

Nyári tábor a Csitári hegyek alatt - Gimes 2016 július 29-augusztus 6-ig

Egyéni tábori felszerelési jegyzék

Ruházat:
Vékony rövidujjú pólók és rövidnadrágok, hosszúnadrág, több váltás alsónemű/fehérnemű valamint kellő mennyiségű zokni (lehetőleg nem műszálas, amelyikben megizzad és megfő a lábfej),, papucs, napellenzős sapka (fehér vagy világos színű), éjszakai öltözet (lehet melegítő is), meleg pulóver, viharkabát (dzseki), esőköpeny, zsebkendő (lehet papír is), fürdőruha, erős vízhatlan cipő - lehetőleg bakancs (ez nem azonos a gumicsizmával), 1-2 sportolásra alkalmas cipő, hogy váltható legyen. Szoknya és ruha a lányoknak felesleges!

Egyéb szükséges dolgok:
Tisztálkodószerek (szappan, fogkefe, fogkrém, fésű, törülköző, napozókrém, szúnyogriasztó, toalettpapír? elemlámpa (+ pótelem), írószer és jegyzetfüzet. Kulacs, vagy műanyag flakon teának ill. víznek a kirándulásokra. Tű, cérna, biztostű, kis méretű hátizsák. Hozható még, de nem kötelező imakönyv vagy zsoltároskönyv.
Ha gyógyszert szed a gyermek, kérem ne felejtsék otthon.
Felesleges ékszerekért, mobiltelefonért felelősséget a tábor szervezői nem vállalnak. Kérem a tisztelt Szülőket, hogy ezeket, valamint elektronikus játékokat, MP3, kártyát, továbbá rágót, chipseket és feleslegesen sok édességet valamint élelmet, amit az első nap folyamán nem fogyasztanak el a gyermekek, ne pakoljanak.

Kérem a szülőket a táborba együtt pakoljanak a gyermekekkel, így tudja majd a gyermek, hogy mi is van a táskába. Ajánlatos egy kisebb hátizsákot betenni a tábori felszerelés közé, kiránduláskor, strandon hasznát veszi. Kérem a kedves szülőket eldobható műanyag táskába semmit ne pakoljanak, az akkor szakad el, amikor nem számítanak rá és nem praktikus.

A táborban az első nap már kapnak ebédet a résztvevők.

A tábordíjat a köv. számlaszámra kérem utalni legkésőbb 2016 június 10-ig

IBAN: SK03 0200 0000 0021 3784 8853
VS: 29062016
Készpénzzel a FEMIT irodában lehet fizetni!

A megjegyzésbe írják be a gyermek ill. a részvevő nevét lakcímét

Köszönöm !

Mindenkit szeretettel várunk a táborba!
Győri Margit elnök

CsatolmányMéret
NYÁRI TÁBOR 2016 (3).jpg142.25 KB
femit_csitar_2016_egyeni-tabori-felszerelesi-jegyzek.doc28.5 KB